Udruženje Zrno slovesnosti

Radionica emocionalne pismenosti za prosvetne radnike (10.decembar 2015.)

Infopolis Radionica ljubav i naličja ljubavi

Poklon radionica Centra Od ljubavi se raste mladima Novog Sada povodom Dana zaljubljenih. Učesnici su imali priliku da rade na svojim uverenjima o ljubavi, analiziraju uticaj ovih uverenja na kvalitet partnerskih odnosa koje sklapaju, nauče razliku između sviđanja, strasti, zaljubljenosti i ljubavi, kao i da razmene mišljenja o različitim strategijama udvaranja i flertovanja. 14.februar

Radionica Put ka emocionalnoj transformaciji

U saradnji sa Udruženjem Nova Svest, a u okviru ciklusa radionica”Beograd se budi”, održali smo radionicu PUT KA EMOCIONALNOJ TRANSFORMACIJI (28. Februar)

Karlovačka gimnazija

Serija radionica za srednjoškolce o značaju emocionalne pismenosti, asertivnoj komunikaciji i načinima rešavanja konflikata.

Radionica Borba protiv seksualnog nasilja

O.Š.Prva vojvođanska brigada (mart 2015), radionica Borba protiv seksualnog nasilja za starije razrede, u okviru koje je interaktivnom nastavom i vežbama, deci prezentovano: načini kako da ne tolerišu tuđe neprijatno ponašanje, kako da prepoznaju kritične situacije kroz simptomatičan krug nasilja, kako da pravovremeno reaguju na pretnje i izazove, kome se obratiti za pomoć i podršku…

Preventijada

Na poziv Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, Centar je učešćem podržao prvu realizovanu Preventijadu, projekat koji je za cilj imao umrežavanje institucija i organizacija, promovisanju volonterizma i aktivizma, povećanju vidljivosti rada udruženja mladih i udruženja za mlade, promovisanju preventivnog ponašanja pre svega mladih. Posetioci su imati priliku da se upoznaju sa radom organizacija i institucija, da se prijave za volontiranje, obuke i provere svoje zdravlje.  Oktobar 2016.

Bazar mentalnog zdravlja

Svetski dan zaštite mentalnog zdravlja. U organizaciji Instituta za javno zdravlje Vojvodine, Centar je učestvovao u promovisanju važnosti čuvanja mentalnog zdravlja, kojom prilikom su posetioci imali mogućnost da u direktnom razgovoru dobiju odgovore koji im olakšavaju izbor potrebne podrške, treninga, radionice za lični rast i razvoj. Oktobar 2016.